Gå til indhold
Tine Zachariassen - ny arbejdsmiljøkoordinator hos Lindab
Tine Zachariassen - ny arbejdsmiljøkoordinator hos Lindab

Nyhed -

Ny arbejdsmiljøkoordinator

Vi byder Tine Zachariassen velkommen som arbejdsmiljøkoordinator hos os. Hun skal være koordinerende på arbejdsmiljø for de danske Lindab lokationer. Med 14 års erfaring på arbejdsmiljø – 11 år som tilsynsførende ved Arbejdstilsynet og senest som senior EHS konsulent hos Danfoss, glæder Tine sig til samarbejdet med mange kolleger og ser frem til at bidrage med at gøre Lindab til et endnu mere sikkert sted at arbejde.

Emner

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.