Gå til indhold
Tine Zachariassen - ny arbejdsmiljøkoordinator hos Lindab
Tine Zachariassen - ny arbejdsmiljøkoordinator hos Lindab

Nyhed -

Ny arbejdsmiljøkoordinator

Vi byder Tine Zachariassen velkommen som arbejdsmiljøkoordinator hos os. Hun skal være koordinerende på arbejdsmiljø for de danske Lindab lokationer. Med 14 års erfaring på arbejdsmiljø – 11 år som tilsynsførende ved Arbejdstilsynet og senest som senior EHS konsulent hos Danfoss, glæder Tine sig til samarbejdet med mange kolleger og ser frem til at bidrage med at gøre Lindab til et endnu mere sikkert sted at arbejde.

Emner

Pressekontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35
Heino Wolter Juhl

Heino Wolter Juhl

Pressekontakt Adm. direktør, Lindab A/S +45 73 23 23 10
Nikolai Fink

Nikolai Fink

Pressekontakt Marketingchef PR og kommunikation hos Lindab Danmark +45 22 38 30 80
Alice Andersen

Alice Andersen

Pressekontakt Sustainability Specialist Bæredygtighed +45 28 93 57 50

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Om Lindab:
Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer kanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, samt tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål.

Lindab er en international koncern etableret i 24 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2020 en nettoomsætning på SEK 9,166 mio.