Gå til indhold
Lindab julekalender 2017

Nyhed -

Lindab julekalender 2017

Vind flotte julegaver i Lindabs julekalender 2017

HO HO HO - kan du også mærke julestemningen komme snigende? Det kan vi hos Lindab, for vi nærmer os igen december, og endnu engang er det tid til Lindabs julekalender. Som altid finder du dagens spørgsmål bag lågen, og traditionen tro kan du vinde fine julegaver, hvis du svarer rigtigt.

Vi glæder os hvert år til den 1. december, for der starter Lindabs julekalender. Julen og december måned er traditionernes tid, og vores julekalender er også en tradition.

Deltag hver dag og vær med i lodtrækningen om en ekstra julegave til dig selv eller en du holder af. Hvis du vel og mærke svarer rigtigt på spørgsmålet bag dagens låge.

Dagens vinder får direkte besked, og på hverdage bliver vinderne offentliggjort på www.lindab.dk/jul.

Gå direkte til juilekalenderen her.

Rigtig glædelig jul og held og lykke med julekalenderen!

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.