Gå til indhold
Lindab Compact Box er en en innovativ trykfordelingsboks som er lettere, mindre og mere kompakt
Lindab Compact Box er en en innovativ trykfordelingsboks som er lettere, mindre og mere kompakt

Nyhed -

Lindab introducerer ny trykfordelingsboks til ventilationssystemer

Vi er stolte over at præsentere vores seneste produkt, Lindab Compact Box. En innovativ trykfordelingsboks som er lettere, mindre og mere kompakt end nogensinde før.

Når hverken plads, rum eller behov kræver den større og mere avancerede trykfordelingsboks, kan Compact Box være det rigtige valg. Compact Box er til områder, hvor du har behov for mindre boksdimensioner, hvor lyddæmpning ikke er nødvendig, hvor mindre lyddæmpende isolering er tilstrækkelig, og du ikke behøver en integreret VAV-løsning.


Med Lindab Compact Box får du ikke bare et produkt af høj kvalitet, men også en række fordele, der vil gavne både installatører og slutbrugere. Her er nogle af fordelene ved Lindab Compact Box:

  • Lettere og mere fleksibel installation: Takket være dens kompakte design og lette vægt er Lindab Compact Box utrolig nem at installere og kræver minimal plads.
  • Optimeret ydeevne: Lindab Compact Box er designet til at sikre optimal trykfordeling i dit ventilationssystem, hvilket betyder bedre komfort i dine lokaler.
  • Mindre CO2 udledning: Produktionen af Lindab Compact Box udleder mindre CO2 på grund af materialevalg og det kompakte design.

Lindabs fokus har altid været at levere produkter af høj kvalitet, der opfylder vores kunders behov. Med introduktionen af Lindab Compact Box viser vi endnu engang vores engagement i innovation og fortsat udvikling af markedets bedste løsninger.

Vores strategi er at differentiere os fra konkurrenterne ved at tilbyde løsninger, der er nemme at installere og som leverer enestående ydeevne. Lindab Compact Box repræsenterer denne strategi, og vi er overbeviste om, at den vil spille en afgørende rolle i at sikre, at vores kunder får det bedste ud af deres ventilationssystemer.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Niels Mulvad

Niels Mulvad

Produktchef ICS, Lindab A/S Ventilation +45 73 23 21 03
Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.