Gå til indhold
Marcus Weiss

Billede -

Marcus Weiss

Siden begyndelsen af ​​2017 har Lindab og RB Brückel haft et stærkt partnerskab. CEO Marcus Weiss er tilhænger af tagrender og profiler lavet af stål: "Jeg er fascineret af selve materialets robusthed og lethed på samme tid."
Licens:
@ All rights reserved (download tilladt)
Af:
Stephan Sieber
Filformat:
.jpg
Størrelse:
6300 x 4205, 1,56 MB
Download

Emner

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.