Få vores nyheder på mail

Nye brandspjæld sikrer fremtidens byggeri

Pressemeddelelse   •   Jun 13, 2016 13:15 CEST

Lindab har oprustet stærkt på udviklingen og produktionen af løsninger til brandsikring, blandt andet med en række nye brandspjæld.

Lindab udvikler, producerer og forhandler produkter til blandt andet ventilationsbranchen, og for at styrke positionen som markedsleder inden for ventilationskomponenter udvider virksomheden nu sortimentet med en ny komplet serie af brandspjæld.

Brandspjæld er i høj grad efterspurgt af branchen, og derfor opkøbte Lindab-koncernen for halvandet år siden en italiensk fabrik, der havde specialiseret sig i produktion og salg af blandt andet brandspjæld. Det har siden været målet, at Lindab Danmark skulle tilbyde brandspjæld til det danske marked, der lever op til de danske normer og krav på området. Denne ambition er nu blevet realiseret, og Lindab kan imødekomme branchens efterspørgsel med en række nye spjæld.

”Vi har forbedret og udviklet en række stærke produkter, så de er klar til det danske marked og overholder de danske brandnormer. Vi arbejder målrettet med forskning og udvikling, så vi kan tilbyde vores kunder produkter, der er på forkant med fremtidens krav og udfordringer,” fortæller produktchef for ICS hos Lindab, Niels Mulvad.

Den fulde løsning til alle kunder

Produktprogrammet inkluderer spjæld til forskellige markedsbehov, og til spjældene tilbydes nu også avanceret integreret automatik, der sikrer de automatiske test af systemer, som den danske brandnorm kræver.

Derudover er Lindab i gang med at videreudvikle produktporteføljen og sender snart en ny serie af røgspjæld på markedet, så kunderne får den fulde pakke inden for brandtekniske foranstaltninger til ventilationsanlæg.

”Vi vil fortsætte med at være byggebranchens foretrukne leverandør. Derfor skal vi have det bredeste og dybeste sortiment samt tilbyde de bedste og mest avancerede løsninger. Det skal være nemt for vores kunder at få både komponenter og rådgivning ét sted,” fortæller salgsdirektør i Lindab, Puk Spencer.

Lindab skruer op for vejledning

Regler og krav til byggeri ændrer sig løbende, og det skaber stor efterspørgsel på viden i branchen. Brandsikring er et af de områder med allerflest regler, og Lindab har derfor efteruddannet alle sælgere i virksomheden, så kunderne er sikret tidssvarende og top professionel sparring.

”Vi har et stort ansvar for at hjælpe vores kunder, og derfor har vi brugt den sidste tid på at efteruddanne vores medarbejdere. Det er afgørende for os, at vi hele tiden er ajour med udviklingen på det brandtekniske område, for vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed,” slutter Puk Spencer.

Yderligere informationer

Salgsdirektør Puk Spencer, Lindab A/S, Mobil +45 40 17 22 50

Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.

Koncernen havde en nettoomsætning på SEK 7.589 mio i 2015 og er etableret i 32 lande med ca. 5.100 ansatte. Hovedmarkedet er erhvervsbyggeri som tegner sig for 80% af omsætningen, mens privatkunder tegner sig for 20% af omsætningen. I løbet af 2015 udgjorde det nordiske marked 44%, CEE/CIS 19% (Central- og Østeuropa samt andre tidligere sovjetrepublikker), Vesteuropa 33% og andre markeder udgjorde 4% af det samlede salg.

Aktien er børsnoteret på Nasdaq OMX Nordic Exchange, Stockholm samt Mid Cap (ticker LIAB).

Produkter og løsninger

Ventilation
Kanalsystemer med tilbehør og løsninger til ventilation, opvarmning og køling til styring af indeklima.

Byggekomponenter
Produkter og systemer af tyndpladestål. Tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner.

Byggesystemer

Præfabrikerede systemer af stål. Komplette byggeløsninger som omfatter ydervægge med hovedstruktur, vægge, tage og tilbehør.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.