Gå til indhold
​Lindab har som den første producent fået stemplet på den nye brandnorm, både af rektangulære og cirkulære ventilationskanaler i henhold til standarden DS EN 1366-1.
​Lindab har som den første producent fået stemplet på den nye brandnorm, både af rektangulære og cirkulære ventilationskanaler i henhold til standarden DS EN 1366-1.

Nyhed -

Lindab først med komplet test af ventilationskanaler

Lindab har som den første producent fået stemplet på den nye brandnorm, både af rektangulære og cirkulære ventilationskanaler i henhold til standarden DS EN 1366-1. Vi har gennemført og bestået test udført af Dansk Brandteknisk Institut.

Udgangspunktet for testene er det nye krav til uisolerede kanaler i DS 428.2019 – klasse E60 (ve ho i->o).

Det drejer sig om fire test, nemlig cirkulære kanaler horisontalt, samt vertikalt og rektangulære kanaler horisontalt og vertikalt. Testene omfatter kanaler, ophæng, ophængsafstande samt væg- og loftgennemføringer.

Godkendelserne omfatter cirkulære kanaler op til ø1000 mm og rektangulære kanaler op til 1250 x 1000 mm. Det er i øjeblikket ikke muligt at teste større dimensioner, men det arbejdes der på hos Dansk brandteknisk Institut, som forventer at det er på plads i løbet af efteråret.

Emner

Kategorier

Kontakt

Werner Andresen

Werner Andresen

Produktchef ADS, Lindab A/S Ventilation +45 73 23 23 93
Puk Spencer

Puk Spencer

Salgsdirektør, Lindab A/S Ventilation +45 73 23 23 09
Heino Wolter Juhl

Heino Wolter Juhl

Adm. direktør, Lindab A/S +45 73 23 23 10

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.